KezdőKözépkezdőHaladóKözéphaladóVállalkozó szelleműeknek

edesem-uzlet.jpg

2010. október 17., vasárnap komment

2010. október 17., vasárnap komment

Édesem a Blikk Nők Konyhában: Crème brulée és crème caramel

(fotó: Tucsek Tünde)

Valójában már több mint fél éve jelennek meg receptjeim a Blikk Nők Konyha magazinban, és nem is értem, miért csak most comingoutolok vele itt a blogon. Az igazság az, hogy első hallásra ijesztően hangzott (benne van a nevében a Blikk, a sznob énem tiltakozott), viszont amikor megnéztem az újságot, eloszlottak a kétségeim. Remélem, ti is így lesztek vele.
Az októberi számban megmutatom, mi a különbség a crème brulée és crème caramel között - alapvetően ugyanazok, de a végén mégis más sül ki belőle. Ez a fehércsokoládés crème brulée igazán jól sikerült, Tünde fotójáról nem is beszélve.

fehércsokoládé bnk crème brûlée

A bejegyzés trackback címe:

https://edesem.blog.hu/api/trackback/id/tr445141230

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Én is pozitívan csalódtam a lapban :) A finomság pedig nagyon guszta!
süti beállítások módosítása