KezdőKözépkezdőHaladóKözéphaladóVállalkozó szelleműeknek

edesem-uzlet.jpg

2012. április 18., szerda 3 komment

2012. április 18., szerda 3 komment

Macaron know-how a Mezzoban


Csokoládés macaron, félig tej- és félig étcsokoládés ganache-sal töltve. A tejszínbe előzőleg reszelt tonkababot tettem, hogy átvegye az ízét ennek a fantasztikus fűszernek. Talán még a vaníliánál is jobb?
Május 2-án a Mezzo Kuzinban mindenféle macaront készítünk az ott megjelentekkel, sőt, éppen pont ilyet is.

live macaron

A bejegyzés trackback címe:

https://edesem.blog.hu/api/trackback/id/tr625141128

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

szia csenge, tudod, az instagram csodákra képes ;-) küldjek neked tonkát postán? írd meg a címeg az e-mailemre.
amúgy meg minek jönnél 2-án? te sokkal jobb macaront tudsz!
Jaj, majd elfelejtettem. Csudi a fotó. ;)
Mmm! Most már én is elgaloppolnék a piacra tonka babért! Itt Szegeden kicsit nehézkes hozzájutni, legutóbbi két alkalomból kétszer mentem haza üres kézzel. :( Pedig mindig megígérik, hogy hoznak.ű
Ó és úgy ott lennék május 2-án!