KezdőKözépkezdőHaladóKözéphaladóVállalkozó szelleműeknek

edesem-uzlet.jpg

2012. június 25., hétfő komment

2012. június 25., hétfő komment

A produktum: Nyári Desszertek




Csináltunk egy csupa édességes, nyári gyümölcsös újságot a Blikk Nők Konyha csapatával, Nyári Desszertek címmel. Szeressétek úgy, ahogy mi szerettük. Nekünk persze könnyű volt, mert miközben készült, Axi's chutney-jait, a Kaldeneker György és a Lekvár-lak lekvárjait, Damásdi Eszter zseléit eszegettük. 

fotó: Dusha Csenge

Dusha Csengével nosztalgiáztunk, gyönyörködtünk a képeiben, és csorgattuk a nyálunk, amikor például ezt a sós karamellás sült túrótortáját nézegettük. 

fotó: Hauser-Szabó Noémi

Mandulasarok, azaz Hauser-Szabó Noémi is kitett magáért, kösse fel a gatyáját, aki ezeket az áfonyamousse-tortácskákat utána akarja csinálni. Engem a bodzás rebarbarasajtja izgat nagyon. 

fotó: Tucsek Tündi

És nem mellesleg istenien szórakoztunk, miközben ezt a pisztáciás esküvői tortát fotóztuk, jobbról-balról, darabjaiban és összeépítve, hogy a lapban lépésről-lépésre követhessétek az elkészítését. A torta a kedvenc food stylistom, a szintén cukrász László Ági műve, a hozzá passzoló cupcake-eket Wirth-Sándor Adrienn készítette.   

nyár bnk

A bejegyzés trackback címe:

https://edesem.blog.hu/api/trackback/id/tr255141121

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

teljesen megértelek, én is így vagyok vele :-) köszönjük.

Adél (Afraa) 2012.06.25. 22:30:00

Nekem már megvan, és kb mindent ki szeretnék próbálni belőle! Nagyon jól összerakott lap lett, gratulálok :)
süti beállítások módosítása