KezdőKözépkezdőHaladóKözéphaladóVállalkozó szelleműeknek

edesem-uzlet.jpg

2012. december 12., szerda komment

2012. december 12., szerda komment

Nem az, aminek látszik: Csokoládé szalámi



Általában nem bírom azokat az ételeket, amik valami másnak akarnak kinézni, mint amik. Többek közt ezért nem csinálok Barbie-tortát, szemgolyó formájú tortát, hamburger formájú tortát és Gucci táska formájú tortáját sem. Többek közt.
Jót nevetek, amikor Heston Blumenthal gyümölcszseléből neon péniszt szolgál fel, vagy desszertnek kolbásznak és zöldborsónak kinéző kitudjamit. De azért a nyál nem fut össze a számban.
És akkor itt van ez az igazán kolbásznak tűnő édesség, amivel már régóta kacérkodtam, és amikor a Keserédesben ettem egy hasonlót (de egészen mást), akkor beleszerettem, és már biztosan tudtam, hogy egyszer ezt nekem is ki kell próbálnom. Az én verziómban csokin kívül Stroh rum, pisztácia és aszalt meggy van még. Pontos recept a decemberi Blikk Nők Konyhában.


karácsony csokoládé bnk

A bejegyzés trackback címe:

https://edesem.blog.hu/api/trackback/id/tr75141106

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

kedves Szonja, lemaradtam az újságról, nem kaphatnék egy receptet?:) nagyon köszönöm ági (gyulai@activegroup.hu)

Nyárikonyha 2012.12.12. 22:50:00

akkor nemcsak nekem tetszett meg az ötlet. én a Mandulasaroknál láttam egy nagyon jó fotót. nálam már 3 verzió készült.
viszont nem biztos, hogy finomabb!
A csokiszalámit én találtam fel kb. 13 éves koromban, csak elfelejtettem levédetni :-) Ez azért jobban néz ki, mint amit én csináltam akkor, a múlt században :-)
Király, ezt meg fogom csinálni. Most épp bevásároltam ilyen édességekkel: http://ly.my/csoki , érzem magamban a szerencsét, remélem jól érzem.
Ezt én is kinéztem az újságban és meg is akarom csinálni! Nagyon klassz!:)

sherpa
süti beállítások módosítása