KezdőKözépkezdőHaladóKözéphaladóVállalkozó szelleműeknek

edesem-uzlet.jpg

2013. március 07., csütörtök Szólj hozzá!

2013. március 07., csütörtök 0 hozzászólás

Hamis: Citromtart


Valaki árulja már el, mi a jó a citromtartban! A krém mindig túl édes vagy túl savanyú vagy egyszerre mindkettő. Minden menő cukrászda nagyon büszke a saját citromtartjára, és legalább annyi rajongója van, mint a macaronnak, lassan kap ez is egy külön napot. Én a magam részéről már többet is szenteltem neki, itt van például ez a recept. A mostanival a tészta-krém számomra ideális arányán próbáltam balanszírozni, több-kevesebb sikerrel. A tészta ez a breton sablé, a krém pedig így készült, azzal a különbséggel, hogy a 3 citrom helyett 1 citromot, 1 narancsot és 1 lime-ot használtam.

citrom gyümölcsös tart haladóknak meringue délutáni vendégség

A bejegyzés trackback címe:

https://edesem.blog.hu/api/trackback/id/tr205141090

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Nincsenek hozzászólások.