2010. szeptember 11., szombat
1 komment
2010. szeptember 11., szombat 1 komment
Kehelyből lett: Macaron Belle Hélène
Vasárnap újra a Goubán! Brownie mindenképp lesz, mert a múltkor bevált. Macaront is viszek (mogyorósat), mert többen hiányolták. Ott lesz velem Égigérő paszuly is, hogy még több süteményt ehessetek.
A képen látható macaron a dögunalmas Szép Heléna kehely továbbgondolásából született. Maga a kehely nálam nagyjából egy szinten áll a diplomata pudinggal és a sarokházzal - amíg csak ez volt az éttermi kínálat, elhittem, hogy jó dolog. Az ízkombináció elfogadható: körtekompót, vaníliafagylalt, tejszínhab, csokoládéöntet. Ha játszunk vele, még valami jobb is kisülhet belőle, például ez a bravúros sütemény.
Az én macaronom csokoládés, amit kardamomhabbal és fűszeres (fahéj, csillagánizs, szegfűszeg) szirupban párolt körtével töltöttem be.
körte live gouba macaron
A bejegyzés trackback címe:
https://edesem.blog.hu/api/trackback/id/tr605141243
Kommentek:
A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.