2010. október 18., hétfő
3 komment
2010. október 18., hétfő 3 komment
Cupcake stílusosan: Mont Blanc
Marcipános csokoládépiskóta, abban néhány szem házi konyakmeggy, azon gesztenyespagetti (nem a mirelit gesztenyepüréből) a tetején tejszínhabbal - ez az én Mont Blanc cupcake-em. Ha érdekel, pontosan hogyan készült, gyere el a Kuktanoda főzőiskolába, október 28-án szívesen elmesélem. Itt jelentkezhetsz a főzőiskolába.
meggy gesztenye haladóknak cupcake
A bejegyzés trackback címe:
https://edesem.blog.hu/api/trackback/id/tr395141229
Kommentek:
A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.