KezdőKözépkezdőHaladóKözéphaladóVállalkozó szelleműeknek

edesem-uzlet.jpg

2010. október 18., hétfő 3 komment

2010. október 18., hétfő 3 komment

Cupcake stílusosan: Mont Blanc


Marcipános csokoládépiskóta, abban néhány szem házi konyakmeggy, azon gesztenyespagetti (nem a mirelit gesztenyepüréből) a tetején tejszínhabbal - ez az én Mont Blanc cupcake-em. Ha érdekel, pontosan hogyan készült, gyere el a Kuktanoda főzőiskolába, október 28-án szívesen elmesélem. Itt jelentkezhetsz a főzőiskolába.

meggy gesztenye haladóknak cupcake

A bejegyzés trackback címe:

https://edesem.blog.hu/api/trackback/id/tr755141229

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

norcmorc, örülök, hogy személyesen is megismerkedhetünk!
Zsiri, szívesen learatnám érte a babérokat, de egy klasszikus francia süteményről kölcsönöztem az ötletet :-)
Mekkora ötlet a gesztenyespagetti díszítés :))
Én már jelentkeztem...
süti beállítások módosítása