KezdőKözépkezdőHaladóKözéphaladóVállalkozó szelleműeknek

edesem-uzlet.jpg

2010. december 11., szombat 5 komment

2010. december 11., szombat 5 komment

Minek nevezzelek? Stollen koszorú


Mert valójában se nem stollen, se nem koszorú, inkább egy kellemes kalács karácsony tájékára. Van benne pisztácia, marcipán, alkohol és jófajta aszalt gyümölcs - mi más kellhet még a téli boldogsághoz?
Recept a Good Foodról. Ha valaki hozzám hasonlóan nem vágyik monumentális kocsikerékre, ossza a tésztát háromfelé, és csináljon kisebb kalácsokat, legalább jut ajándékba is.

karácsony kalács uzsonna középhaladó teához

A bejegyzés trackback címe:

https://edesem.blog.hu/api/trackback/id/tr785141215

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

A két évvel ezelőtti GoodFood címlapján volt ;-)
De jó volt újra látni, klassz barátot szereztem vele anno :-)
grenadine, egyszerűen nem olyan az állaga. de majd teszek fel igazat is! az még finomabb, de kevésbé látványos.
sajtkukac, ez vicces, akkor hány évvel is vagyok lemaradva? ;-)))
:-))) Ez volt az első Segítsütim :-)
Csodálatos
miért nem stollen?
süti beállítások módosítása