Ebben az üvegben meg vajon mi lehet?
Ez meg aztán pláne mi a csuda?
Az első addig könnyű, hogy valami csokis, de a látszat ellenére nem krém, hanem a kedvenc csokis süteményem, a Foodbeam-féle fondant-t sütöttem meg csodás üvegedényekben, kis gyömbérrel ízesítve, hogy adjunk a karácsonyi hangulatnak. Nem értem, miért mondják, hogy ez affél a la minute desszert (azaz amint elkészül, tálalni kell), direkt kipróbáltam, és szobahőn a közepe két napig simán folyós maradt. Hűtőben ne tárold, mert a rengeteg vaj és csoki miatt megkeményedik.
A második egy édes fűszer-mix, fűszerőrlőbe töltve. Van benne 70%-os belga csoki, kardamom, fahéj, vanília, chili, feketebors, kandiscukor, szegfűbors. Capuccinohoz, tejberizshez, forró csokihoz meg még egy csomó mindenhez oltári jó.