KezdőKözépkezdőHaladóKözéphaladóVállalkozó szelleműeknek

edesem-uzlet.jpg

2011. december 23., péntek 2 komment

2011. december 23., péntek 2 komment

Rejtvény megfejtéssel: Ehető ajándékok

Ebben az üvegben meg vajon mi lehet?



Ez meg aztán pláne mi a csuda?


Az első addig könnyű, hogy valami csokis, de a látszat ellenére nem krém, hanem a kedvenc csokis süteményem, a Foodbeam-féle fondant-t sütöttem meg csodás üvegedényekben, kis gyömbérrel ízesítve, hogy adjunk a karácsonyi hangulatnak. Nem értem, miért mondják, hogy ez affél a la minute desszert (azaz amint elkészül, tálalni kell), direkt kipróbáltam, és szobahőn a közepe két napig simán folyós maradt. Hűtőben ne tárold, mert a rengeteg vaj és csoki miatt megkeményedik.
A második egy édes fűszer-mix, fűszerőrlőbe töltve. Van benne 70%-os belga csoki, kardamom, fahéj, vanília, chili, feketebors, kandiscukor, szegfűbors. Capuccinohoz, tejberizshez, forró csokihoz meg még egy csomó mindenhez oltári jó.

karácsony

A bejegyzés trackback címe:

https://edesem.blog.hu/api/trackback/id/tr465141143

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

ez a kikből van, de általában lehet kapi a tescóban és az ikeában is, meg most a sparban van nagyon szép wmf-es is. a lényeg, hogy a látvány miatt átlátszó legyen.
Nagyon szép! A fűszerőrlőt hol lehet kapni külön? Vagy ez egy kiürült?
süti beállítások módosítása