2012. április 18., szerda
3 komment
2012. április 18., szerda 3 komment
Macaron know-how a Mezzoban
Csokoládés macaron, félig tej- és félig étcsokoládés ganache-sal töltve. A tejszínbe előzőleg reszelt tonkababot tettem, hogy átvegye az ízét ennek a fantasztikus fűszernek. Talán még a vaníliánál is jobb?
Május 2-án a Mezzo Kuzinban mindenféle macaront készítünk az ott megjelentekkel, sőt, éppen pont ilyet is.
live macaron
A bejegyzés trackback címe:
https://edesem.blog.hu/api/trackback/id/tr245141128
Kommentek:
A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.
szia csenge, tudod, az instagram csodákra képes ;-) küldjek neked tonkát postán? írd meg a címeg az e-mailemre.
amúgy meg minek jönnél 2-án? te sokkal jobb macaront tudsz!
amúgy meg minek jönnél 2-án? te sokkal jobb macaront tudsz!
Csenge 2012.04.18. 08:51:00
Mmm! Most már én is elgaloppolnék a piacra tonka babért! Itt Szegeden kicsit nehézkes hozzájutni, legutóbbi két alkalomból kétszer mentem haza üres kézzel. :( Pedig mindig megígérik, hogy hoznak.ű
Ó és úgy ott lennék május 2-án!
Ó és úgy ott lennék május 2-án!