Valaki árulja már el, mi a jó a citromtartban! A krém mindig túl édes vagy túl savanyú vagy egyszerre mindkettő. Minden menő cukrászda nagyon büszke a saját citromtartjára, és legalább annyi rajongója van, mint a macaronnak, lassan kap ez is egy külön napot. Én a magam részéről már többet is szenteltem neki, itt van például ez a recept. A mostanival a tészta-krém számomra ideális arányán próbáltam balanszírozni, több-kevesebb sikerrel. A tészta ez a breton sablé, a krém pedig így készült, azzal a különbséggel, hogy a 3 citrom helyett 1 citromot, 1 narancsot és 1 lime-ot használtam.
2013. március 07., csütörtök
Szólj hozzá!
2013. március 07., csütörtök 0 hozzászólás
Hamis: Citromtart
citrom gyümölcsös tart haladóknak meringue délutáni vendégség
A bejegyzés trackback címe:
https://edesem.blog.hu/api/trackback/id/tr255141090
Kommentek:
A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.
Nincsenek hozzászólások.