Ez csak egy kis bolondság.
Vágj néhány banánból 3 cm vastag karikákat, mártsd olvasztott csokoládé és vaj keverékébe, hempergesd bele bármibe, amit találsz otthon és passzol hozzá (én többek közt összemorzsoltam kókusz chipset és Kinder tojást), szúrj bele pálcikát, tedd a mélyhűtőbe 3 órára, aztán egyétek meg.
Ötlet a Bon Appétit magazinból.
2009. november 29., vasárnap
12 komment
2009. november 29., vasárnap 12 komment
Cukiság: Fagyos banánnyalóka
banán kezdőknek is délutáni vendégség
A bejegyzés trackback címe:
https://edesem.blog.hu/api/trackback/id/tr515141289
Kommentek:
A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.
Gábor 2009.11.29. 22:05:00
A kis borítékot tudtam. De írjak be 10 emil címet,válasszam el őket pontosvesszővel, olvassak ki egy olvashatatlan kriksz-krakszot, és akkor írhatok 300 karaktert.
Ez nekem túl nagy türelemjáték:)
Ez nekem túl nagy türelemjáték:)
Nelli 2009.11.29. 22:05:00
Szia!
Vasárnap éjjel megírtam a részleteket, lehet, hogy a spam-ek közé került? :( Most elküldtem mégegyszer. A y-val már előfordult régebben :( A borítékos meg nem akar nekem működni. Végülis kitettem már az én blogomba is a szavazást, ha megint nem kapod meg, nézd meg ott légyszi :
miteszunk.webhejj.hu
Nagyon köszönöm, hogy segítesz!
Vasárnap éjjel megírtam a részleteket, lehet, hogy a spam-ek közé került? :( Most elküldtem mégegyszer. A y-val már előfordult régebben :( A borítékos meg nem akar nekem működni. Végülis kitettem már az én blogomba is a szavazást, ha megint nem kapod meg, nézd meg ott légyszi :
miteszunk.webhejj.hu
Nagyon köszönöm, hogy segítesz!
A bejegyzés végén a kis borítékra kattintva tudsz nekem e-mailt küldeni, ha van kedved, én még mindig kíváncsi vagyok :-)
Gábor 2009.11.29. 22:05:00
Igazából nem vagyok cukrász, de kapcsolódom a cukrászathoz. Ha adsz egy email címet írok róla részletesebben. Ez az a foglalkozás, ahol tapasztalataim szerint, nem feltétlenül az a szakember aki a papírral rendelkezik.
Nelli 2009.11.29. 22:05:00
Szia Édesem!
Szeretnélek meghívni egy szavazásra, de nem akarok kommentben belinkelni (az kicsit spam-es lenne). Ha írsz egy emailt a címemre, akkor megírom a részleteket. Köszönöm!
Üdv,
Nelli
Szeretnélek meghívni egy szavazásra, de nem akarok kommentben belinkelni (az kicsit spam-es lenne). Ha írsz egy emailt a címemre, akkor megírom a részleteket. Köszönöm!
Üdv,
Nelli
Gabor 2009.11.29. 22:05:00
Nem ez a szakmád?! Pedig azt gondoltam, hogyha valaki így szeret valamit, akkor ezt érdemes megpróbálni kamatoztatni is. Összekötni a kellemest a hasznossal. Bár a cukrászat valóban nem egy könnyú szakma, helyenként a bányához is hasonlítható. Persze csak egy kis túlzással.
gábor, nagyon köszönöm a biztatást! biztosan azért szerethetem ezt a dolgot ennyire, mert ez nem az eredeti szakmám, csak amolyan hobbiból lett hivatásféleség. ha egész életemben ezt tanultam volna, talán már megutáltatták volna velem. így viszont tényleg imádom!
Gabor 2009.11.29. 22:05:00
Véletlenül akadtam erre az oldalra. Hogy lehet ennyire szeretni ezt a szakmát?
Sokat olvasgattam már a cukrászatról, de ilyen tartalmas oldallal nagyon ritkán volt szererncsém találkozni.
Ez az igazi hivatástudat, gratulálni szeretnék hozzá.
Sok sikert:Gábor
Sokat olvasgattam már a cukrászatról, de ilyen tartalmas oldallal nagyon ritkán volt szererncsém találkozni.
Ez az igazi hivatástudat, gratulálni szeretnék hozzá.
Sok sikert:Gábor
Doctor Pepper 2009.11.29. 22:05:00
:-) Én is pont ma csináltam ugyanilyet:))tök jó ötlet szerintem is!