Az itthoni gyakorolgatást tekintve leragadtam a forrázott tésztánál, mert megtetszett, az ekler pedig különösen. Tényleg, nem tudja valaki, hol lehet itthon jót kapni?
Én nem a félbevágósan betöltős változatát csináltam meg, az egy kicsit talán látványosabb. Helyette ebből a tésztából sütöttem piskóta formájúakat, a belsejüket megtöltöttem kávéval ízesített tejszínhabbal, a tetejükre pedig (az émelyítően édes fondant vagy karamell helyett) olvasztott étcsokoládét csorgattam, aztán megszórtam a jegesmedvés díszítőcukrommal.
2009. december 17., csütörtök
6 komment
2009. december 17., csütörtök 6 komment
Tésztagyakorlatok II.: Kávés ekler
kávé sütemény haladóknak
A bejegyzés trackback címe:
https://edesem.blog.hu/api/trackback/id/tr565141287
Kommentek:
A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.