2011. május 23., hétfő
2 komment
2011. május 23., hétfő 2 komment
10 perc alatt összedobod: Fehércsokoládé blondie
Van olyan jó szőkén is, mint barnán.
Fehércsokoládé blondie
(kb. 16 szelet)
170 g fehércsokoládé, apróra vágva
70 g vaj
2 tojás
200 g cukor
1 tk vaníliakivonat
115 g liszt
1/2 tk sütőpor
1/4 tk só
1. Vajazz és lisztezz ki egy kb. 20x20 cm-es sütőformát. A sütőt melegítsd elő 180 fokra (légkeverésest 160-ra).
2. Olvaszd meg a csokoládét és a vajat, aztán hagyd kihűlni.
3. Keverd simára a tojásokat a cukorral és a vaníliával, add hozzá az olvasztott csokoládét is.
4. Szitáld át a lisztet a sütőporral és a sóval. Add a többi hozzávalóhoz. Simítsd el a masszát a sütőformában. Süsd 25 percig, kapcsold le a sütőt, és hagyd még 8 percig a zárt sütőben a süteményt. Vedd ki, de legalább egy órát még ne nyúlj hozzá.
Recept: Fat Whitch Brownies
brownie fehércsokoládé kezdőknek is délutáni vendégség
A bejegyzés trackback címe:
https://edesem.blog.hu/api/trackback/id/tr75141175
Kommentek:
A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.