KezdőKözépkezdőHaladóKözéphaladóVállalkozó szelleműeknek

edesem-uzlet.jpg

2011. szeptember 21., szerda 2 komment

2011. szeptember 21., szerda 2 komment

Boltból? Szerelmes levél


Esténként már egész hűvös van, úgyhogy ha nincs jobb dolgod, nyugodtan nekiállhatsz vajas tésztát hajtogatni. Esetleg felkelhetsz hajnalban is, mint az igazi pékek, mert akkor is pont jó az idő.
Nem akarlak átverni, ezt tényleg egyszerűbb készen megvenni, de ha már így, akkor keress belőle a boltban rendes vajasat (mármint nem margarinost).
Viszont ha mégis otthon, akkor csinálj belőle nagy adagot, és elleszel vele hosszú ideig, Előkapsz a fagyasztóból egy adagot délután, estére kiolvad, kinyújtod, négyzetekre vágod, a szélét megkened tojással, a közepét megtöltöd málnalekvárral és kevés étcsokival, átlósan félbehajtod, tetejét lekened tojással, 180-200 fokon megsütöd, és van reggelire ropogós, vajízű szerelmes leveled.

reggeli levelestészta lekvár haladóknak

A bejegyzés trackback címe:

https://edesem.blog.hu/api/trackback/id/tr765141156

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Megcsináltam (meggylekvárral). Nem találok szavakat.
köszi!
süti beállítások módosítása