KezdőKözépkezdőHaladóKözéphaladóVállalkozó szelleműeknek

edesem-uzlet.jpg

2014. június 18., szerda komment

2014. június 18., szerda komment

Pöttyös és krémes: Kókusztejes chia puding

chia_kókusz_1.jpg

Olyan, mint a tejberizs, csak százszor egészségesebb és milliószor egyszerűbb megcsinálni. Akkor te most melyiket választanád?

Ezt a chia nevű superfoodot már használtam más édességben is, például ebben a trüffelben, de akár a reggeli zabkásádra vagy a salátádra is szórhatsz belőle egy kicsit. Nekem Zizi pudingverziója is nagyon tetszik. 

Én ezt a krémet is reggelire ettem, de el tudnám képzelni egy könnyű nyári ebéd lezárásaként. Gluténmentes, laktózmentes, tojásmentes, és még finomított cukor sincs benne. 

Tekintettel arra, hogy a chia főzés nélkül is nagyon jól megszívja magát, nem kell mást tenned, csak önts 1 evőkanál mézzel elkevert 4 dl kókusztejet 4 evőkanál chia magra, tedd a hűtőbe éjszakára, és másnap edd meg sok friss gyümölccsel. 

kókusz gluténmentes sütés nélkül laktózmentes kezdőknek is

A bejegyzés trackback címe:

https://edesem.blog.hu/api/trackback/id/tr366376101

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Kedves Szonja! Milyen márkájú kókusztejet használsz? Annyi féle kapható és biztosan van közötte gyenge minőségű is, nekem pedig még nincs ezirányú tapasztalatom. Köszi szépen!
@katácska!: Kedves Katácska! Nagyon szeretem a Chaokoch márkájú kókusztejet, de igazából még egyikben sem csalódtam. Nálunk az Auchanban lehet kapni 165 ml-es konzerv kókusztejet, amit azért szeretek, mert általában ilyen kicsi adagokban használnám amúgy is.
süti beállítások módosítása