Általában nem bírom azokat az ételeket, amik valami másnak akarnak kinézni, mint amik. Többek közt ezért nem csinálok Barbie-tortát, szemgolyó formájú tortát, hamburger formájú tortát és Gucci táska formájú tortáját sem. Többek közt.
Jót nevetek, amikor Heston Blumenthal gyümölcszseléből neon péniszt szolgál fel, vagy desszertnek kolbásznak és zöldborsónak kinéző kitudjamit. De azért a nyál nem fut össze a számban.
És akkor itt van ez az igazán kolbásznak tűnő édesség, amivel már régóta kacérkodtam, és amikor a Keserédesben ettem egy hasonlót (de egészen mást), akkor beleszerettem, és már biztosan tudtam, hogy egyszer ezt nekem is ki kell próbálnom. Az én verziómban csokin kívül Stroh rum, pisztácia és aszalt meggy van még. Pontos recept a decemberi Blikk Nők Konyhában.